Flavius Stoican a semnat cu FC Botoşani până în 2025

Conducerea clubului de fotbal FC Botoşani a anunţat joi că a prelungit până în 2025 contractul cu antrenorul Flavius Stoican. Acesta a devenit antrenor principal al grupării roş-alb-albastre în decembrie 2022.

Imaginea articolului Flavius Stoican a semnat cu FC Botoşani până în 2025

Flavius Stoican a semnat cu FC Botoşani până în 2025

Cătălin Anton, preşedintele clubului a declarat: „Investim capital de încredere în domnul Flavius Stoican. Având în vedere munca pe care a depus-o la clubul nostru până în prezent, dar şi rezultatele pe care le-a obţinut echipa noastră cu domnul Flavius Stoican pe bancă, Consiliul Director a decis prelungirea contractului până în 2025. Este un mesaj ferm din partea conducerii, a acţionariatului, un vot de încredere pe care i-l acordăm domnului Flavius Stoican, pentru că ne dorim ca împreună să realizăm performanţă la FC Botoşani.

FC Botoşani a încheiat sezonul regulat al Superligii pe locul 11, cu 32 de puncte, în ultimele 6 partide nereuşind nicio victorie şi doar 2 egaluri.

Momentan moldovenii joacă în play-out, unde ocupă locul 10, cu 19 puncte, cu o victorie împotriva Chindiei Târgovişte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].