Incendiul feribotului din Filipine a făcut 31 de morţi, iar cel puţin 7 sunt dispăruţi

Imaginea articolului Incendiul feribotului din Filipine a făcut 31 de morţi, iar cel puţin 7 sunt dispăruţi

Incendiul feribotului din Filipine a făcut 31 de morţi, iar cel puţin 7 sunt dispăruţi

Aceste victime au murit la bord din cauza incendiului”, a spus Hataman. Guvernatorul a spus că o investigaţie este în curs de desfăşurare, iar descoperirea a sugerat că mai sunt călători care nu sunt enumeraţi pe manifestul navei.

 

Feribotul se îndrepta către oraşul Jolo din provincia Sulu din oraşul-port sudic Zamboanga, când a luat foc la jumătatea distanţei de la Basilan, aproape de miezul nopţii, a spus el.

 

Cel puţin 23 de pasageri au fost răniţi şi transportaţi la spitale.

 

Unii dintre pasageri au fost treziţi din somn din cauza zgomotului provocat de incendiu. Unii au sărit de pe navă”, a declarat Hataman pentru The Associated Press prin telefon.

 

Accidentele maritime sunt frecvente în arhipelagul Filipine din cauza furtunilor frecvente, a bărcilor prost întreţinute, a supraaglomerării şi a aplicării neregulate a reglementărilor de siguranţă, în special în provinciile îndepărtate.

 

În decembrie 1987, feribotul Dona Paz s-a scufundat după ce s-a ciocnit cu o cisternă de combustibil, ucigând peste 4.300 de oameni în cel mai grav dezastru maritim din lume în timp de pace.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].