Peste 2.500 de proiecte depuse pentru finanţare în programul de dotare a şcolilor

Peste 2.500 de contracte au fost depuse pentru finanţare în cadrul apelului pentru dotarea unităţilor de învăţământ preuniversitar, a anunţat astăzi ministrul Educaţiei Ligia Deca.

Imaginea articolului Peste 2.500 de proiecte depuse pentru finanţare în programul de dotare a şcolilor

Peste 2.500 de proiecte depuse pentru finanţare în programul de dotare a şcolilor

Ministrul Educaţiei a anunţat că apelul pentru dotarea unităţilor de învăţământ preuniversitar a fost închis şi că au fost depuse peste 2.500 de proiecte.

Acest lucru înseamnă că suntem mai aproape de atingerea obiectivului nostru: şcoli mai bune pentru un sistem educaţional performant. Vorbim despre un apel care vizează investiţii fără precedent, cum ar fi dotarea cu mobilier a 75.000 de săli de clasă/săli de sport sau a 10.000 de laboratoare”, susţine Ligia Deca.

Ministrul Educaţiei susţine că, pentru prima dată în istoria educaţiei din România, este alocat peste 1 miliard de euro pentru dotări cu mobilier pentru sălile de clasă, materiale didactice, echipamente tehnologice şi echipamente sportive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].