Şantierul Naval Orşova, contract de 2,5 mil. euro pentru construcţia unei nave fluviale

Şantierul Naval Orşova, producător de nave fluviale controlat de trei SIF-uri, a informat piaţa de capital cu privire la încheierea unui contract extern în valoare de 2,46 milioane de euro cu firma olandeză Rensen-Driessen Shipbuilding.

Imaginea articolului Şantierul Naval Orşova, contract de 2,5 mil. euro pentru construcţia unei nave fluviale

Şantierul Naval Orşova, contract de 2,5 mil. euro pentru construcţia unei nave fluviale

Obiectul contractului constă în construcţia şi livrarea unei nave fluviale, iar termenul de livrare este pe 30 noiembrie 2023, conform unui raport de la Bursa de Valori Bucureşti.

Plata include un avans din valoarea contractului pe bază de scrisoare de garanţie bancară de restituire a avansului, restul de plată efectuându-se după sosirea navei la locul de predare.

Acţiunile Şantierul Naval Orşova, companie listată la BVB (simblol bursier SNO), se tranzacţionează în scădere cu 11,6% în ultimele 12 luni, pe un rulaj de 750.000 de lei.

Cu o capitalizare de 55,5 milioane de lei, compania este deţinută în proporţie de 50% de Transilvania Investments Alliance (TRANSI), 28% de SIF Oltenia (SIF5) şi 13,2% de SIF Muntenia (SIF4).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].