Timiş: 4 persoane reţinute, alte 2 plasate sub control judiciar, într-un dosar de trafic de droguri

Poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii DIICOT Timişoara au făcut 7 percheziţii domiciliare, în Timişoara şi în localitatea Pişchia, din judeţul Timiş, la persoane bănuite de trafic de cannabis.

În perioada iulie 2021 – decembrie 2022, mai multe persoane ar fi comercializat, în mod repetat, cannabis către consumatorii din judeţul Timiş.

În urma percheziţiilor, au fost confiscate peste 140 de grame de cannabis, 100 de grame de haşiş, un flacon din plastic cu lichid susceptibil a conţine substanţe care produc efecte psihoactive, 6 grindere, 3 cântare şi 6 telefoane mobile.

Şapte persoane, cu vârste cuprinse între 21 şi 40 de ani, au fost duse la sediul DIICOT Timişoara pentru audieri.

Ulterior, faţă de 4 dintre acestea a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar faţă de două a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].