USR strânge semnături pentru desfiinţarea pensiilor speciale

Ieşim din nou în stradă să vorbim cu oamenii, să-i ascultăm, să le aflăm nemulţumirile şi părerile şi să le aducem în Parlament. Am fost, suntem şi rămânem vocea cetăţenilor cinstiţi din ţara asta, care s-au săturat să fie minţiţi şi furaţi pe faţă de PNL şi PSD. Avem nevoie de această reformă a pensiilor speciale nu doar ca să nu pierdem bani din PNRR, ci pentru că aşa este sănătos pentru noi toţi. Nu suntem Republica Specialilor, nu este corect ca unii să primească şi de 10 ori mai mult decât 5 milioane de pensionari care au pensia medie de până în 1.800 de lei”, spune preşedintele USR, Cătălin Drulă.

USR arată că membrii săi „vor merge din uşă în uşă şi vor fi din nou în stradă, în toată ţara, pentru a discuta cu oamenii şi pentru a strânge semnături pentru tăierea pensiilor speciale”.

Campania a fost lansată în contextul în care, astăzi, Coaliţia PSD-PNL-UDMR a votat în Senat un proiect de lege care nu elimină nicio pensie specială şi pune în pericol banii din PNRR pentru această reformă”, potrivit comunicatului de presă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].