Războiul din Ucraina, anul 2, ziua 37. Zelenski nu este dispus să facă pace până nu va obţine integritatea teritorială a ţării sale. Ruşii sunt chemaţi la arme pentru a lupta împotriva tuturor inamicilor statului

Armata ucraineană respinge 30 de atacuri ruseşti în regiunea Doneţk
ONU: 8.400 de civili morţi în Ucraina însă este doar vârful aisbergului
Zelenski alături de alţi lideri europeni a vizitat Bucha, la un an de la masacru, pentru a comemora victimele făcute de ocupaţia rusă

Imaginea articolului Războiul din Ucraina, anul 2, ziua 37. Zelenski nu este dispus să facă pace până nu va obţine integritatea teritorială a ţării sale. Ruşii sunt chemaţi la arme pentru a lupta împotriva tuturor inamicilor statului

Războiul din Ucraina, anul 2, ziua 37. Zelenski nu este dispus să facă pace până nu va obţine integritatea teritorială a ţării sale. Ruşii sunt chemaţi la arme pentru a lupta împotriva tuturor inamicilor statului

UPDATE 04:00 Ruşii atacă din nou regiunea Sumi

Armata rusă a bombardat 4 localităţi din regiunea Sumi, rănind un civil. Ruşii au atacat localităţile Znov-Novhorodske, Bilopillia, Khotin şi Esman, potrivit raportului administraţiei militare regionale.

UPDATE 02:35 Oficial: Explozia unei grenade ucide unul şi răneşte un altul în Liov

Ihor Zinkevych, un oficial al consiliului oraşului Liov, a raportat că o grenadă a explodat într-o clădire de pe strada Zamarstynivska din nordul oraşului. Nu se cunoaşte împrejurarea cum obiectul explozibil a ajuns în clădire.

O persoană a decedat iar o alta se află în stare gravă la spital.

UPDATE 00:44 Reprezentant ONU: dimensiunea dezastrului umanitar în Ucraina este mult mai mare decât ne putem imagina

Comisarul ONU pentru Drepturile Omului, Volker Turk, a declarat că numărul victimelor civile depăşeşte cu mult cifrele oficiale de peste 8.400 de civili ucişi de la începutul războiului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].