Oferte pentru First Republic în cadrul licitaţiei organizate de autorităţile americane

PNC Financial Services Group şi JPMorgan Chase & Co se numără printre băncile care urmează să depună oferte finale pentru First Republic Bank, duminică, în cadrul unei licitaţii organizate de autorităţile de reglementare americane, potrivit unor surse citate de Reuters.

Probabil, Federal Deposit Insurance Corp va anunţa un acord duminică seară, înainte de deschiderea pieţelor asiatice, au declarat trei surse pentru Reuters.

Părţile implicate au refuzat să comenteze.

Autorităţile de reglementare americane au încercat să obţină o vânzare a First Republic în weekend, aproximativ o jumătate de duzină de bănci făcând oferte, au declarat sâmbătă surse. Este vorba despre a treia mare bancă americană care ar putea intra în faliment în ultimele două luni.

Citizens Financial Group Inc. (CFG.N) a fost un alt ofertant care s-a interesat de bancă, potrivit altor surse.

O tranzacţie pentru First Republic ar avea loc la mai puţin de două luni după ce Silicon Valley Bank şi Signature Bank au dat faliment. Rezerva Federală a fost nevoită să intervină şi să ia măsuri de urgenţă pentru a stabiliza pieţele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].