Ucrainenii susţin că ştiu în orice moment unde se află Putin. De ce nu vor să-l ucidă

Serviciile secrete ale Ucrainei afirmă că ştiu în orice moment unde se află Putin şi aghiotantul său, Prigojin.

Imaginea articolului Ucrainenii susţin că ştiu în orice moment unde se află Putin. De ce nu vor să-l ucidă

Ucrainenii susţin că ştiu în orice moment unde se află Putin. De ce nu vor să-l ucidă

Serviciile ucrainene ştiu unde se află preşedintele rus Vladimir Putin şi şeful grupării Wagner, Evgheni Prigojin, şi „deseori îi monitorizează în timp real”.

„În ciuda tuturor eforturilor de a ascunde aceste informaţii” şi a utilizării „diverselor tehnologii, inclusiv unele asemănătoare”, este ceva „care nu poate fi ascuns”, spune purtătorul de cuvânt al informaţiilor militare ucrainene, Andri Iusov, într-un interviu acordat pentru Kyiv Post.

„Of, bineînţeles, ştim unde sunt”, spune Iusov, subliniind că nu există nicio intenţie de a-l asasina pe Putin sau pe Prigojin. „Toţi criminalii de război trebuie pedepsiţi – explică el. Ca stat civilizat, Ucraina este interesată ca pedeapsa să aibă loc în cadrul dreptului internaţional şi în faţa unui tribunal internaţional”.

„Haga aşteaptă să-l aibă pe Putin în viaţă, în spatele gratiilor în instanţă. În acest context, prioritatea numărul unu pentru Ucraina şi informaţiile militare este aducerea lui Putin la Haga, pentru judecată”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].