Putin, de frică că ar putea fi arestat, anunţă că nu va mai participa la summituri internaţionale, nici la inaugurarea lui Erdogan

Preşedintele Dumei de Stat, Vyacheslav Volodin, va reprezenta Rusia la ceremonia de inaugurare a proaspătului preşedinte turc reales, Recep Tayyip Erdogan, a declarat consilierul prezidenţial Yuri Ushakov.

El a fost întrebat dacă a fost luată o decizie cu privire la cine va reprezenta Rusia la ceremonie. 

„Da, Viaceslav Viktorovici Volodin”, a răspuns el.

Ceremonia de inaugurare a lui Erdogan ar putea avea loc sâmbătă, 3 iunie, a declarat mai devreme consilierul prezidenţial Mehmet Uchum, transmite Interfax

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].