DRDP Craiova: Lucrările de de punere în siguranţă a DN 67C, Transalpina, continuă

Lucrările de punere în siguranţă a DN 67C, Transalpina, continuă, anunţă DRDP Craiova. Drumarii fac lucrări de îndepărtare a stâncilor de pe versanţi şi montează indicatoarele rutiere, după ce o comisie CNAIR a decis că nu sunt îndeplinite condiţiile pentru deschiderea în siguranţă a circulaţiei.

„Lucrările de punere în siguranţă a DN 67C, Transalpina, continuă”, scrie pe pagina de Facebook a DRDP Craiova.

Drumarii anunţă că joi s-au efectuat lucrări de îndepărtare a stâncilor de pe versanţi, care riscau să cadă în partea carosabilă, reparaţii parapete şi montare/reparaţii indicatoare rutiere.

O comisie din cadrul CNAIR a efectuat miercuri o revizie specială pe DN 67C, tronsonul de drum cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului, pentru a verifica dacă sunt indeplinite condiţiile de deschidere a circulaţiei în siguranţă. Comisia a decis că nu sunt îndeplinite condiţiile pentru deschiderea în siguranţă a circulaţiei pe Transalpina.

„Încă sunt zone unde există riscul ca zăpada acumulată pe versanţi să cadă pe partea carosabilă. Pe anumite porţiuni de versant sunt şi roci instabile care nu pot fi îndepărtate deocamdată din cauza cantităţilor mari de zăpadă. În plus mai sunt sectoare de drum pe care încă nu au putut fi montate parapete şi indicatoare”, anunţa miercuri DRDP Craiova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].