Ultima nebunie a Moscovei. Propagandistul lui Putin, la emisiunea TV: iată cele 4 poduri germane pe care le vom distruge ca răzbunare

Televiziunea de stat rusă continuă propaganda în favoarea politicii lui Putin. De data aceasta, nu renumita Simonyan, ci un alt propagandist, Dmitri Kiselev, scoate flăcări pe gură.

Prezentatorul de la Rossiya 1, în emisiunea Vesti Nedeli – de duminică seară, a enumerat patru poduri din Germania pe care Rusia le-ar putea distruge ca răzbunare pentru un atac asupra podului din Crimeea.

A fost modul lui de a comenta interceptarea telefonică dintre ofiţerii superiori ai Bundeswehr-ului publicat vineri. Kiselev a fost foarte precis: „Imaginile podurilor din Germania nu-mi vin în minte. În această ţară destul de îngustă, nu există altele atât de lungi precum Podul Crimeea”, a explicat el.

Prin urmare, pentru a ajunge la aceeaşi suprafaţă ca şi podul din Crimeea, trebuie înmulţite ţintele: „Va trebui să fim atenţi la celelalte poduri din Germania pentru a obţine daune de represalii în metri liniari”. Bineînţeles, a recunoscut el cu tristeţe: „Va fi păcat, dar ce să faci? Lor nu le pare rău pentru podul nostru din Crimeea”.

La un moment dat, în direct, omul regimului a enumerat patru poduri germane care ar putea face obiectul represaliilor ruseşti: podul de cale ferată Hohenzollern din Köln, podurile Fährmannsund şi Rügen din nordul Germaniei, care ajung la insulele Fehmarn şi Rügen, şi podul de apă Magdeburg, la 150 de kilometri de Berlin, unind două canale de pe Elba.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].