Procurorii spanioli cer doi ani şi jumătate de închisoare pentru Luis Rubiales în cazul sărutului de la Cupa Mondială

Procurorii spanioli cer un an de închisoare pentru fostul şef al federaţiei pentru hărţuire sexuală şi încă 18 luni pentru că a încercat să o forţeze pe Hermoso să minimalizeze public incidentul, a relatat miercuri presa spaniolă. De asemenea, ei cer ca Rubiales să-i plătească lui Hermoso o despăgubire de 50.000 de euro.

Rubiales şi-a susţinut public nevinovăţia, insistând că sărutul a fost unul spontan, euforic şi consimţit.

În august 2023, Rubiales a sărutat-o pe buze pe Jenni Hermoso în timp ce jucătoarele primeau medalii după victorie. Episodul a declanşat un scandal în privinţa sexismului din fotbal, a dus la demisia lui Rubiales din funcţia de preşedinte al Federaţiei Regale Spaniole de Fotbal şi la o anchetă pentru hărţuire sexuală şi constrângere.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].