Perioada în care firmele nu sunt amendate pentru că nu folosesc e-Factura, prelungită

Guvernul va adopta în şedinţa de joi o ordonanţă prin care este prelungită perioada în care firmele nu sunt amendate dacă nu folosesc sistemul e-Factura, a anunţat premierul Marcel Ciolacu.

Imaginea articolului Perioada în care firmele nu sunt amendate pentru că nu folosesc e-Factura, prelungită

Perioada în care firmele nu sunt amendate pentru că nu folosesc e-Factura, prelungită

Perioada în care nu vor fi date amenzi este prelungită până în 31 mai.

„Adoptăm azi şi măsuri convenite cu mediul de afaceri în privinţa sistemului electronic RO e-Factura. Prelungim, prin Ordonanţă de urgenţă, cu două luni, până la 31 mai, perioada în care firmele nu primesc amendă fiindcă nu pot introduce facturile în sistem”, a declarat Marcel Ciuolacu.

Acesta susţine că sistemul are nevoie de update-uri.

„Cred că aşa e corect, să dăm răgaz suplimentar şi companiilor cât timp sistemul are încă nevoie de unele update-uri”, a explicat premierul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].