Fanii echipelor oaspete vor putea merge pe stadion în derby-urile dintre Celtic şi Rangers

Fanii echipelor oaspete nu au putut fi prezenţi pe stadioane în ultimele derby-uri dintre Celtic şi Rangers din cauza unei dispute legate de vânzarea biletelor, pe motiv de siguranţă a fanilor.

Noua reglementare privind biletele stabilită de SPFL însă va permite ca aproximativ 2.500 de fani ai lui Celtic să fie prezenţi pe stadionul Ibrox, în timp ce în jur de 3.000 de fani ai lui Rangers ar putea ajunge pe Celtic Park, relevă Reuters.

“Acest lucru va intra în vigoare începând cu sezonul 2024-2025 al Scottish Premiership, sub rezerva îndeplinirii tuturor cerinţelor necesare atât pe Ibrox, cât şi pe Celtic Park”, a precizat SPFL într-un comunicat.

“Această decizie nu se referă la cele două meciuri de campionat rămase între cele două cluburi în sezonul 2023-2024, care vor rămâne la o alocare zero pentru suporterii din deplasare”, arată sursa citată.

Celtic este pe primul loc în campionat după 30 de meciuri, cu un punct în faţa lui Rangers, care are un meci mai puţin.

Luna trecută, Rangers a fost nevoită să anuleze toate biletele cumpărate de fanii lui Celtic pentru meciul de pe Ibrox din prima ligă feminină scoţiană din cauza a ceea ce clubul a descris ca fiind ”un risc privind suporterii”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].