Discuţii la Palatul Victoria despre admiterea României în Programul Visa Waiver

Admiterea României în Programul Visa Waiver este un obiectiv strategic naţional pentru îndeplinirea căruia Guvernul României lucrează îndeaproape cu partenerii americani, au anunţat reprezentanţii cabinetului.

Vicepremierul Marian Neacşu, Seful Cancelariei Prim-Ministrului, Mihai Ghigiu şi Cordonatorul naţional pentru Programul Visa Waiver consilierul de stat Valentin Vătăjelu au primit-o joi la Palatul Victoria pe Rena Bitte Secretarul adjunct pentru afaceri consulare din cadrul Departamentului de Stat al SUA, însoţită de ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Kathleen Kavalec, şi Consulul General John Gimbel.

„România este tot mai aproape de îndeplinirea criteriilor tehnice dar, pentru scăderea ratei de refuz sub pragul de 3%, este nevoie de sprijinul tuturor cetăţenilor români care deţin sau au deţinut viza SUA de tip B1/B2 – afaceri şi turism.

Reînnoirea acesteia în următoarele şase luni ne poate asigura succesul”, au transmis, pe Facebook, reprezentanţii Guvernului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].