Alba: Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat

Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat, duminică, în localitatea Vurpăr, comuna Vinţu de Jos, judeţul Alba, a anunţat ISU Alba.

Conform pompierilor, un apel la 112 a fost semnalat faptul că un avion de mici dimensiuni a fost nevoit să aterizeze forţat în localitatea Vurpăr.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor medical din cadrul Secţiei de Pompieri Sebeş.

În urma evaluării medicale a pilotului, acesta nu a suferit leziuni, refuzând astfel transportul la spital, transmite ISU Alba.

Reprezentanţii ISU Alba au precizat, pentru MEDIAFAX, că avionul decolase din Cisnădie şi pilotul a fost nevoit să aterizeze forţat după ce a constatat scurgeri de carburanţi. În timpul aterizării, avionul s-a răsturnat.

Pilotul are în jur de 50 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].