57 de copii au fost ucişi în Ucraina în luna martie

57 de copii au fost ucişi în Ucraina în martie, anunţă ministrul britanic al Apărării care utilizează o statistică ONU. Numărul este dublu în comparaţie cu luna precedentă. Şi numărul adulţilor ucişi a crescut.

Imaginea articolului 57 de copii au fost ucişi în Ucraina în luna martie

57 de copii au fost ucişi în Ucraina în luna martie

Numărul civililor ucişi sau răniţi în Ucraina în martie a fost de 604, potrivit ONU, care are o echipă de monitorizare în ţară. Cifra este cu 20% mai mare decât cea din februarie, anunţă Sky News.

Ministerul Apărării din Regatul Unit a anunţat că 57 de copii au fost ucişi în martie, „dublu faţă de luna anterioară”. Moartea lor a fost „atribuită direct utilizării de către Rusia a loviturilor aeriene”, a transmis Ministerul Apărării.

Raportul ONU evidenţiază o creştere a loviturilor coordonate asupra infrastructurii ucrainene.

În total, au existat 31.366 de victime civile în Ucraina începând cu 24 februarie 2022, a spus Ministerul Apărării. Dintre acestea, 10.810 de persoane au fost ucise şi 20.556 au fost rănite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].