Biletul de 29 de euro se întoarce la Berlin

Cu toate acestea, a doua versiune a abonamentului pentru Berlin va fi de data aceasta o alternativă la abonamentul naţional Deutschlandticket, care costă 49 de euro.

Vânzarea biletelor este deja disponibilă pentru Berlin pass, chiar dacă acesta va începe să fie valabil de la 1 iulie.

Noul bilet poate fi utilizat în toate trenurile regionale, trenurile S-Bahn, liniile de metrou, tramvaiele şi autobuzele din zonele tarifare A şi B, adică până la limitele oraşului Berlin.

La fel ca şi biletul naţional Deutschlandticket, biletul este personalizat. Posesorii de bilete pot lua cu ei gratuit copii cu vârsta sub 6 ani sau un câine, relatează The Mayor.

Un lucru notabil este faptul că abonamentul de 29 de euro funcţionează mai degrabă ca un abonament anual, ceea ce înseamnă că utilizatorii trebuie să se înscrie pentru 12 luni, chiar dacă conturile lor vor fi debitate în fiecare lună.

Potrivit unui studiu sociologic realizat de BerlinTrend, revenirea abonamentului de 29 de euro se bucură de un sprijin puternic din partea locuitorilor capitalei. Întrebaţi dacă introducerea a fost bună sau rea, 60 la sută dintre cei chestionaţi au răspuns „bună”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].