Zelenski: Câteva arme americane au sosit, dar procesul trebuie să fie accelerat

Noi loturi de arme din SUA au început să sosească în Ucraina, dar procesul trebuie să fie accelerat. Afirmaţia aparţine preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski. Americanii au aprobat săptămâna trecută un pachet de ajutor militar în valoare de 61 de miliarde de dolari.

Imaginea articolului Zelenski: Câteva arme americane au sosit, dar procesul trebuie să fie accelerat

Zelenski: Câteva arme americane au sosit, dar procesul trebuie să fie accelerat

Volodimir Zelenski a făcut declaraţia în timpul unei conferinţe de presă de la Kiev la care a participat şi şeful NATO, Jens Stoltenberg.

„Astăzi nu văd încă nimic pozitiv la acest punct. Există provizii – au început uşor. Acest proces trebuie să fie accelerat”, a spus Zelenski, potrivit Sky News.

Un nou pachet de ajutor militar american de 61 de miliarde de dolari a fost aprobat săptămâna trecută, după luni de blocaj, în Camera Reprezentanţilor SUA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].