Fosta spioană KGB care seducea bărbaţi de dragul guvernului rus face noi dezvăluiri la un podcast american

Îţi aminteşti de spioanca KGB care seducea bărbaţi de dragul guvernului rus? Ea continuă să dezvaluie noi secrete.

După ani de zile dedicaţi spionajului rus, Aliia Roza a decis să-şi spună povestea pe larg la un podcast american. Nu era un simplu spion – specializarea ei era arta seducţiei. Aliia e primul fost spion rus care vorbeşte după 20 de ani despre antranamentele şi misiunile ei.

Deşi voia să se facă designer – nu a avut de ales. Tatăl ei era ofiţer de rang inalt, iar bunicul erou în al Doilea Război Mondial. Ei i-au decis destinul – au trimis-o într-o şcoala de elită doar pentru copiii din familiile sistemului. La 18 ani a fost aleasă din 350 de elevi să participe la un program ultra secret înfiinţat de KGB. A studiat seducţia şi persuasiunea ca să ştie cum să intre pe sub pielea inamicilor şi să obţină informaţii. Nu era vorba doar de sex, ci de arta comunicării. Voia să fie părinte, să aibă o familie – un drept care i-a fost furat. Spionilor le este interzis să facă copii. Motiv care a făcut-o să fugă din Moscova în Los Angelesm cu iubitul ei – un fost inamic.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].