Sinner, aparent accidentat, s-a calificat în turul patru la Madrid Open

Sinner şi-a întins şoldul de mai multe ori în timpul meciului şi a părut uneori incomodat fizic. În cele din urmă, l-a învins pe Kotov (72 ATP), cu 6-2, 7-5, după ce a salvat o minge de set în actul secund, la 4-5 pentru rus, când a şi reuşit apoi break-ul, pentru a evita să joace un decisiv.

Sinner şi-a cedat serviciul de trei ori, inclusiv game-uri de serviciu consecutive la începutul primului set, dar s-a concentrat pe final şi a valorificat a patra minge de meci, în faţa celui care a salvat două mingi de meci împotriva lui Jordan Thompson în turul al doilea.

Sinner va juca în continuare cu învingătorul dintre italianul Flavio Cobolli şi Karen Khachanov, cap de serie numărul 16.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].