Lucas Hernandez a declarat forfait pentru Euro 2024

Suspiciunea unei rupturi a ligamentului încrucişat al genunchiului lui Lucas Hernandez (28 de ani) a fost confirmată joi după-amiază, după o investigaţie RMN făcută de francez la Paris, informează L’Equipe.

Fundaşul alb-albaştrilor (37 de selecţii la echipa naţională) s-a accidentat încercând să-l împiedice pe Niclas Fulkrug să tragă la poartă, miercuri seara la Dortmund, în meciul câştigat de nemţi cu 1-0.

Francezul va rata din cauza accidentării turneul final al Campionatului European din Germania (14 iunie-14 iulie), fiind unul dintre jucătorii cerţi aflaţi în vizorul selecţionerului Franţei. Este pentru a treia oară în cariera sa când este afectat de acest tip de accidentare, astfel că va trebui să înceapă, din nou, un lung proces de recuperare pentru a-şi relua activitatea.

Accidentarea e cu atât mai tristă cu cât Lucas Hernandez a ratat şi Cupa Mondială din 2022, din acelaşi motiv, cu aceaşi accidentare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].