Biserica din Alba a ars de la o lumânare aprinsă nesupravegheată. Tragedia vine după alta la Bucureşti unde un om a murit tot de la o lumânare

Pompierii din cadrul ISU Alba au stabilit că biserica din satul Ghioncani, comuna Întregalde, a ars din cauza unei lumânări aprinse, lăsate nesupravegheate.

Imaginea articolului Biserica din Alba a ars de la o lumânare aprinsă nesupravegheată. Tragedia vine după alta la Bucureşti unde un om a murit tot de la o lumânare

Biserica din Alba a ars de la o lumânare aprinsă nesupravegheată. Tragedia vine după alta la Bucureşti unde un om a murit tot de la o lumânare

„Cauza probabilă a producerii incendiului a fost stabilită ca: lum54ânare aprinsă, lăsată nesuspravegheată”, a transmis, duminică, ISU Alba.

Biserica din satul Ghioncani, comuna Întregalde, din judeţul Alba, a ars în totalitate, duminică dimineaţa, în ziua de Paşti.

Poliţiştii au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpă.

O persoană a fost găsită carbonizată, duminică, în ziua de Paşti, într-un apartament situat la etajul 12, într-un bloc din Sectorul 4 al Capitalei. Pompierii spun că incendiul a pornit de la o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].