Călătorii din Gara de Nord au informaţii digitale în timp real

Pasagerii din Gara de Nord pot afla acum informaţiile necesare continuării călătoriei prin Bucureşti, anunţă Nicuşor Dan.

Imaginea articolului Călătorii din Gara de Nord au informaţii digitale în timp real

Călătorii din Gara de Nord au informaţii digitale în timp real. Sursa foto: Facebook/Nicuşor Dan

„Extindem sistemul digital de informare pentru călători şi în Gara de Nord, principalul punct feroviar de intrare şi ieşire din Capitală”, a scris primarul general pe Facebook.

Potrivit acestuia, acum, pasagerii aflaţi în gară au posibilitatea să afle toate informaţiile necesare continuării călătoriei în Bucureşti, prin intermediul panourilor digitale amplasate atât în zona Biroului de Informaţii, cât şi la fiecare ieşire.

Tot de pe panouri călătorii pot afla şi cât timp mai este până la sosirea vehiculelor de pe respectivele linii în staţii, spre fiecare sens de mers.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].