O gazelă Oryx, un urs brun şi doi lupi albi, noii locatari de la Zoo Sibiu

Vremea frumoasă din Sibiu e numai bună pentru o plimbare la Zoo.

Primăria Sibiu a transmis, luni, că grădina este deschisă conform unui program special: intrarea pe poarta principală se face între orele 9:30- 19:30, iar pe poarta 2, dinspre cartierul Valea Aurie, între 10:00 şi 19:00.

Mai mult, Zoo Sibiu are şi o surpriză pentru vizitatori, prezentând şi câteva animale noi. Este vorba despre o gazelă Oryx, un mascul de 10 ani, pe nume Uva. Acesta, precum şi un urs brun, tot de 10 ani, pe nume Brunello, au venit la Sibiu de la Zoo Târgu Mureş, ca urmare a unui schimb.

De asemenea, de la Zoo Nyíregyháza din Ungaria, cu titlu de donaţie, au ajuns la Sibiu doi lupi albi: un mascul şi o femelă de 2 şi 3 ani.

Noii locuitori s-au adaptat perfect la noi, alăturându-se celor 317 prieteni din 83 de specii, locuitori mai vechi ai Grădinii Zoologice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].