A murit sosia Wonder Woman

Epper a murit din cauze naturale duminică la locuinţa sa din Simi Valley, California, a declarat pentru The Associated Press purtătorul de cuvânt al familiei, Amanda Micheli.

Considerată una dintre cele mai mari în meseria sa – Entertainment Weekly a numit-o în 2007 „cea mai mare cascadoră care a trăit vreodată” – Epper provenea dintr-o dinastie de cascadori care îi includea pe ambii părinţi, John şi Frances Epper.

Cariera ei de 70 de ani de cascador şi coordonator de cascadorii a început la vârsta de 9 ani.

„Este tot ce ştiu cu adevărat, în afară de a fi mamă sau bunică”, a declarat Epper într-un documentar din 2004, „Double Dare”, regizat de Micheli.

Fraţii ei, Tony, Margo, Gary, Andy şi Stephanie, toţi au lucrat, de asemenea, în cascadorii. Steven Spielberg i-a numit „The Flying Wallendas of Film”, potrivit The Hollywood Reporter.

Copiii ei Eurlyne, Richard şi Kurtis, precum şi nepotul ei Christopher au urmat-o în domeniul cascadoriilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].