Cum arată bicicleta electrică Porche placată cu aur de 18k

Caviar, un brand de lux cunoscut pentru personalizările sale opulente, a intrat în lumea bicicletelor electrice cu ultima lor creaţie, Herzog, bazată pe modelul Porsche eBike Cross 3rd Gen, scrie GizmoChina.

Această piesă excepţională de inginerie şi design îmbină estetica elegantă a bicicletei electrice Porsche cu luxul. Accentele de aur de 18K şi componentele din fibră de carbon aurie, stabilind un nou standard pentru extravaganţa din piaţa bicicletelor electrice.

Cunoscut pentru clienţii săi pretenţioşi, care apreciază lucrurile rafinate, introducerea Herzogului de către Caviar se potriveşte perfect cu gusturile clienţilor săi, o parte semnificativă dintre aceştia deţinând deja vehicule Porsche.

Cu o atenţie meticuloasă la detalii, fiecare bicicletă electrică Herzog trece printr-un proces de fabricaţie îndelungat de patru luni, care implică lucrări minuţioase pentru a integra fără probleme elementele de aur în structura bicicletei.

Alegerea numelui, “Herzog,” are o semnificaţie istorică, aducând un omagiu Ducilor de Württemberg, linia care cândva a condus Stuttgart-ul, locul de naştere al mărcii Porsche. Această referire la moştenire adaugă un alt nivel de prestigiu unui produs deja luxos.

În timp ce specificaţiile tehnice sunt încă în curs de finalizare, Caviar anticipează că Herzog-ul va fi disponibil pentru achiziţie până la începutul anului 2025, pentru un preţ de 44.000 de dolari.

Ca şi stimulent adiţional, fiecare achiziţie de Herzog va include un iPhone 16, cu un design unic creat de Caviar. Această combinaţie de tehnologie de vârf şi lux atemporal exemplifică angajamentul Caviar-ului de a crea experienţe exclusive şi unice pentru clienţii săi pretenţioşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].