Fanii englezi, sfătuiţi de poliţie să se manifeste cu bun-simţ la Euro 2024

Poliţia engleză a declarat că suporterii care vor merge la Euro 2024, turneu găzduit de Germania, ar trebui ”să îşi folosească bunul-simţ, pentru a evita să încalce legile germane privind ordinea publică”.

Marea Britanie va trimite cel mai mare detaşament de poliţişti din istorie la un astfel de eveniment, pentru a lucra cu omologii lor germani spre a ajuta la supravegherea turneului, la care sunt aşteptaţi să ajungă peste 300.000 de fani, mulţi dintre ei fără bilete, relatează Reuters.

Poliţia britanică şi Ministerul de Externe de la Londra vor oferi îndrumări fanilor pentru a-i ajuta să evite încălcarea legislaţiei germane.

”Majoritatea fanilor ştiu ce este corect şi ce este greşit. Să fim realişti, pentru unele dintre aceste lucruri nu este nevoie să ţi se spună că vor fi considerate infracţiuni în orice democraţie occidentală normală, aşa că există un element de bun-simţ aici”, a declarat Mark Roberts, responsabilul pentru poliţie în domeniul fotbalului din cadrul Consiliului Naţional al Şefilor de Poliţie din Marea Britanie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].