Regele Charles nu se va întâlni cu prinţul Harry în timpul vizitei acestuia în Marea Britanie

Regele Charles nu se va întâlni cu Prinţul Harry în timpul vizitei pe care acesta o face în aceste zile în Marea Britanie, a declarat purtătorul de cuvânt al ducelui, scrie Sky News.

Imaginea articolului Regele Charles nu se va întâlni cu prinţul Harry în timpul vizitei acestuia în Marea Britanie

Regele Charles nu se va întâlni cu prinţul Harry în timpul vizitei acestuia în Marea Britanie

Ducele de Sussex a sosit în Marea Britanie pentru evenimentele care marchează cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus, inclusiv o ceremonie la Catedrala St Paul.

Este pentru prima dată când prinţul se află în ţară de la vizita sa pentru a-l vedea pe rege în februarie, după diagnosticul de cancer al monarhului.

Presa a speculat că cei doi se vor întâlni din nou, dar un purtător de cuvânt al ducelui de Sussex a declarat că regele este prea ocupat.

„Ca răspuns la numeroasele întrebări şi la speculaţiile continue cu privire la faptul dacă ducele se va întâlni sau nu cu tatăl său în timpul vizitei în Marea Britanie în această săptămână, din păcate, acest lucru nu va fi posibil din cauza programului plin al Majestăţii Sale”, a declarat purtătorul de cuvânt.

„Ducele, desigur, este înţelegător cu agenda de angajamente a tatălui său şi cu diverse alte priorităţi şi speră să îl vadă în curând”.

Regele Charles a revenit la îndatoririle publice săptămâna trecută pentru prima dată de la diagnosticarea sa cu cancer.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].