Restricţii pe A1 Sebeş – Sibiu şi autostrada A10 Sebeş – Turda

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi se efectuează lucrări de reparaţie la covorul asfaltic, care impun o serie de restricţii de trafic pe autostrăzi, în judeţele Sibiu şi Alba, astfel:

– Autostrada A1 sens Sebeş către Sibiu, între kilometrii 268+700 metri – 264+600 metri, în zona localităţii Sălişte, judeţul Sibiu, este oprită circulaţia pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, până la ora 19.00

– Autostrada A10 sens Sebeş – Turda, între kilometrii 0+700 metri – 4+200 metri, în zona localităţii Sebeş, judeţul Alba, este oprită circulaţia pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, până la ora 19.00.

„Circulaţi cu viteză redusă în zona lucrărilor, semnalizaţi din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie şi efectuaţi această manevră după o asigurare corespunzătoare”, transmite Infotrafic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].