Un avion SMURD care participă la un exerciţiu NATO, intervenţie pentru salvarea unui pacient

Un avion SMURD care participă la un exerciţiu NATO în Ungaria intervine marţi sesra pentru transportul unui pacient de la Cluj-Napoca la Bucureşti.

Imaginea articolului Un avion SMURD care participă la un exerciţiu NATO, intervenţie pentru salvarea unui pacient

Un avion SMURD care participă la un exerciţiu NATO, intervenţie pentru salvarea unui pacient

Potrivit Inspectoratului General de Aviaţie al MAI, un avion SMURD care participă la un exerciţiu NATO execută marţi seara o misiune secundară pentru transportul unui pacient cu afecţiuni cardiace de la Cluj-Napoca la Bucureşti.

La primirea solicitării, avionul era implicat în exerciţiul NATO „Vigorous Warrior 2024”, desfăşurat în Ungaria.

„În jurul orei 19:15, aeronava a decolat din zona de desfăşurare a exerciţiului, respectiv Baza Aeriană Pápa din Ungaria către Cluj-Napoca”, a transmis IGAv.

La ora transmiterii ştirii, aeronava se află pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, urmând să decoleze către Bucureşti, unde va preda pacientul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].