Man United îl va demite pe Erik ten Hag – surse

Vorbind în cea mai recentă ediţie a podcastului Inside Track de la Football Insider, corespondentul senior Pete O’Rourke a dezvăluit că Ten Hag îşi va pierde probabil postul chiar dacă Man United va învinge Manchester City în Cupa FA la sfârşitul acestei luni.

Olandezul a supervizat o campanie dezamăgitoare, Red Devils ocupând în prezent poziţia a opta în clasamentul Premier League, care se îndreaptă spre ultimele trei meciuri ale sezonului.

Ten Hag şi-a văzut echipa învinsă cu 4-0 de Crystal Palace pe Selhurst Park pe 6 mai, intensificând speculaţiile în jurul viitorului său pe Old Trafford.

Football Insider a dezvăluit luna trecută că şefii lui Man United fac demersuri pentru a identifica următorul lor manager.

Acum pare din ce în ce mai probabil ca tehnicianul în vârstă de 54 de ani să fie demis în urma unei serii de performanţe slabe în ultimele săptămâni.

Thomas Tuchel l-ar putea înlocui pe Erik ten Hag ca manager al lui Man United

Se aşteaptă o mulţime de schimbări pe Old Trafford în următoarele săptămâni, în timp ce Sir Jim Ratcliffe încearcă să îşi pună amprenta asupra clubului.

Presa britanică a sugerat că şeful Man United este acum dispus să vândă majoritatea jucătorilor din prima echipă în această vară, în timp ce urmăreşte să revizuiască echipa.

Acest lucru pune viitorul lui Ten Hag sub semnul întrebării, iar Football Insider a dezvăluit luna trecută că Thomas Tuchel, managerul demisionar de la Bayern Munchen, este candidatul principal pentru a-l înlocui.

O’Rourke a recunoscut că problemele din culise nu au ajutat cauza olandezului, mai ales după scandalul Jadon Sancho, fotbalist care arată o formă impresionantă după ce a fost împrumutat la Dortmund.

Un al nume de posibil înlocuitor, vehiculat de britanici, este cel al actualului selecţioner al Angliei, Gareth Southgate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].