Florin Piersic va fi transferat la Spitalul Foişor. Medici: Este un pacient vulnerabil, dar stabil

Potrivit medicilor de la „Balş”, Florin Piersic este stabil în acest moment, însă este vorba despre „un pacient vulnerabil prin vârstă şi bolile asociate”.

„Este vorba un proces infecţios extins, care are ca surse principale focarele de la nivelul cordului şi proteza de la genunchi. Pacientul se află în evaluare şi supraveghere multidisciplinară (boli infecţioase ortopedice, cardiologice) pentru cea mai bună abordare terapeutică”, spun medicii de la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş”.

Florin Piersic va fi transferat joi dimineaţă la Spitalul Foişor pentru tratament ortopedic.

„Situaţia medicală a pacientului face ca intervenţia ortopedică să nu fie lipsită de riscuri, dar ea este absolut necesară pentru îndepărtarea sursei de infecţie. După intervenţia ortopedică, pacientul va continua tratamentul procesului infecţios”, mai spun medicii de la „Balş”.

Actorul în vârstă de 88 de ani a fost transferat de la Cluj-Napoca la Bucureşti cu o aeronavă SMURD, la cererea familiei, după ce ar fi luat o bacterie în spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].