Judecătoarea din cazul Pascu a întrebat-o pe mama Robertei dacă a fost la înmormântarea fiicei sale

„Eu spuneam ceva, dânsa formula exact după ce voia ea. Sincer, a consemnat 80% ce a vrut ea, 20% ce am spus eu”. a declarat tatăl lui Sebastian.

Tatăl lui Sebastian Olariu a fost întrebat şi despre atitudinea avocaţilor lui Vlad Pascu. Aceştia ar fi întrebat de nenumărate ori dacă este de acord să îi dea numărul contului pentru a-i vira bani. „Noi nu ne vindem copiii, nu vrem bani. Vrem ca Vlad Pascu să primească pedeapsa pe care o merită”, a declarat tatăl lui Sebi.

Întrebat, de asemenea, cum i se pare că Vlad Pascu va participa la următoarea înfăţişare, peste 2 săptămâni, a răspuns: „aştept să mă uit ochi în ochi, dacă vede durerea noastră”.

Totodată, mama Robertei a declarat că judecătoarea a întrebat-o dacă a fost la înmormântarea fiicei sale. „Mi se pare strigător la cer”, a spus femeia.

„Nu cred că ne va face dreptate. Dar probabil vom merge mai departe”, a adăugat mama Robertei.

La primul termen al dosarului, judecătoarea a întrebat dacă este în sală Sebastian Olariu, unul dintre tinerii ucişi în accident.

La Judecătoria Mangalia a avut loc joi un nou termen în dosarul în care Vlad Pascu este judecat pentru accidentul din vara anului trecut, în care doi tineri au murit.

Următoarea înfăţişare va avea loc pe 23 mai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].