Bayer Leverkusen le oferă fanilor tatuaje gratuite pentru a sărbători performanţele din acest sezon

Bayer Leverkusen, care are şanse să câştige trei trofee în acest an, a anunţat că le oferă fanilor tatuaje, gratuit, pentru a sărbători parcursul foarte bun al echipei din acest sezon şi depăşirea unui record de invincibilitate al unei echipe europene stabilit în anii ’60 de Benfica Lisabona.

Echipa lui Xabi Alonso, neînvinsă în toate competiţiile în acest sezon, a ajuns în finala Europa League după ce a remizat joi cu AS Roma (2-2), pentru o victorie cu 4-2 la general. După ce şi-a adjudecat primul titlu din istorie în Bundesliga, Leverkusen s-a calificat şi în finala Cupei Germaniei, unde o va înfrunta pe Kaiserslautern.

Leverkusen a ajuns la 49 de meciuri fără înfrângere în toate competiţiile, depăşind vechiul record european stabilit de Benfica Lisabona între 1963 şi 1965, notează Reuters.

“O acţiune specială la finalul unui sezon special. Bayer le oferă fanilor, până la finalul sezonului posibilitatea de a alege gratuit unul dintre numeroasele tatuaje Bayer”, a precizat clubul din Bundesliga într-un comunicat.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].