8 kilograme de trufe negre, culese ilegal, confiscate în Bacău

Duminică după-amiază, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău au prins în pădurea din zona localităţii Soci, comuna Pânceşti, şase bărbaţi şi o femeie, care recoltau trufe negre folosindu-se în acest scop de 14 câini antrenaţi pentru căutare.

Asupra acestora a fost găsită cantitatea totală de 8 kg de trufe negre care a fost confiscată şi predată reprezentanţilor Ocolului Silvic Bacău.

Bărbaţii şi femeia au fost amendaţi cu sume cuprinse între 1.000 şi 2.000 de lei, suma totală depăşind 10.000 de lei pentru că nu aveau autorizaţie eliberată de Ocolul Silvic Bacău, care asigură administrarea pădurii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].