Atac armat într-un parc din Detroit. Nouă persoane au fost rănite, inclusiv doi copii

Imaginea articolului Atac armat într-un parc din Detroit. Nouă persoane au fost rănite, inclusiv doi copii

Atac armat într-un parc din Detroit. Nouă persoane au fost rănite, inclusiv doi copii

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, într-o suburbie a oraşului american. Un bărbat a deschis focul într-un parc în care oameni se adună pentru a se răcori în preajma unor fântâni arteziene.

Şeful Poliţiei locale a anunţat că un băiat de 8 ani a fost împuşcat în cap şi este în stare critică, potrivit AP. Mama băiatului se afla şi ea în stare critică după ce a fost rănită la abdomen şi la picior, iar fratele său în vârstă de 4 ani era în stare stabilă, având o rană la picior. Celelalte şase victime erau în stare stabilă.

Se pare că bărbatul a tras la întâmplare cel puţin 28 de gloanţe cu două arme. Ulterior, agresorul a plecat acasă, dar poliţiştii l-au descoperit şi au înconjurat imobilul. Poliţiştii au confirmat faptul că bărbatul în vârstă de 42 de ani a fost găsit decedat în interior.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].