Autorităţile din Venezuela au oprit un protest uriaş din 20 de închisori

Imaginea articolului Autorităţile din Venezuela au oprit un protest uriaş din 20 de închisori

Autorităţile din Venezuela au oprit un protest uriaş din 20 de închisori

Protestele s-au încheiat treptat în cele 20 de închisori, a anunţat sâmbătă o organizaţie neguvernamentală, potrivit Reuters.

„Între joi, 13 iunie şi vineri, 14 iunie, deţinuţii au renunţat treptat la greva foamei, după un acord cu ministerul serviciilor penitenciare. Au admis câteva eliberări în aşteptare şi au început să analizeze cazurile deţinuţilor”, a declarat Observatorul Penitenciarului din Venezuela.

Anterior, preşedintele Nicolas Maduro l-a înlocuit pe şeful penitenciarelor.

ONG-urile au criticat închisorile din Venezuela pentru supraaglomerare, condiţiile precare de sănătate, deficitul de alimente şi nerespectarea procedurilor legale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].