Buzău. Cel puţin 13 oameni, dintre care 11 copii, la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară

Cel puţin 13 oameni, dintre care 11 copii, au ajuns, duminică după-amiază, la spital, cu simptome de toxiinfecţie alimentară, după ce au mâncat la un camping.

Imaginea articolului Buzău. Cel puţin 13 oameni, dintre care 11 copii, la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară

Buzău. Cel puţin 13 oameni, dintre care 11 copii, la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău intervine în acest moment pentru acordarea primului ajutor medical unui grup de persoane, care acuză stare de rău şi prezintă simptome de toxiinfecţie alimentară, în localitatea Măgura.

Din primele informaţii, grupul este format din 39 copii şi 3 adulţi.

La sosirea echipajelor, toate persoanele erau conştiente şi cooperante, dintre acestea 11 copii şi 3 adulţi având nevoie de îngrijiri medicale.

Ulterior au fost preluate şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău 13 persoane (11 copiii şi 2 adulţi), un adult refuzând transportul la spital.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].