Clotilde Armand: Eu cred cu tărie că acum este momentul unui restart profund al USR

„USR punct. Şi de la capăt. Un nou început – restart.” Aşa începe mesajul publicat duminică de Clotilde Armand. Ea cere ajutorul cetăţenilor pentru realizarea strategiei partidului.

„În primul rând cred că este important fin sinceri cu noi să ne recunoaştem vina acolo unde am greşit şi acolo unde s-a greşit. Doar aşa putem evolua. Apoi eu mai cred cu tărie că acum este momentul unui restart profund al USR. Un bun moment în care trebuie să ne privim în oglindă şi să nu ne mai minţim, să ne recunoaştem şi să ne amintim ce ne-a unit împreună pe noi toţi: ghinişti, barnişti, clotildişti, nicuşorişti etc. Cred că de la acest moment zero putem să repornim motoarele la turaţie maximă, de la lucrurile care ne ţine pe noi toţi împreună: cinstea, competenţa meritocraţia, transparenţa. Eu n-am să încep să arăt cu degetul persoanele care sunt responsabile pentru rezultatul slabe ale partidului. Eu vă propun (membrilor şi cetăţenilor care cred în noi) o reconciliere şi o reconstrucţie din temelie a USR. Voi lansa aici curând o platformă deschisă publicului pentru a ne răspunde toţi cetăţenii despre ce am greşit şi cum cred aceştia că putem face mai bine”, scrie în mesajul lui Armand.

Potrivit lui Clotilde Armand, restartul USR trebuie să se realizeze respectând o serie de principii.

„Restartul USR trebuie să înceapă reconstrucţia internă de aici: 1. Democraţia în partid – componenţa Comitetului Politc, verificarea adreselor email pentru votul electronic, fără decizii abuzive ale Biroului Naţional etc.). 2. Transparenţa – banii din subvenţie, publicarea CV-urilor şi a contractelor. 3. Solidaritatea în partid pentru filialele mici. 4. Meritocraţia în partid. 5. Lista este deschisă”, mai scrie în mesajul trimis de Clotilde Armand.

Datele centralizate de AEP arată că în Sectorul 1, George Tuţă, candidatul comun al Alianţei PSD-PNL pentru alegerile locale, a obţinut 36,61% din voturi, în timp ce Clotilde Armand se află la o distanţă mică, de aproape 700 de voturi, cu 35,92%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].