Gordon Ramsay spune că este norocos că a scăpat cu viaţă dintr-un accident grav cu bicicleta

Celebrul bucătar britanic Gordon Ramsay a povestit recent despre un grav accident de bicicletă care l-a lăsat recunoscător că este în viaţă, atribuindu-şi supravieţuirea căştii pe care o purta, scrie The Hollywood Reporter. Într-un videoclip emoţionant pe Instagram, publicat înainte de Ziua Tatălui (sărbătorită în a treia duminică a lunii iunie), Ramsay a descris incidentul, care a avut loc în timp ce mergea cu bicicleta în Connecticut, drept un „accident foarte grav” care l-a afectat profund.

 

Ramsay, în vârstă de 57 de ani, cunoscut pentru emisiuni precum Hell’s Kitchen sau Kitchen Nightmares, a dezvăluit gravitatea accidentului şi rolul crucial pe care casca l-a jucat în salvarea vieţii sale. În ciuda gravităţii coliziunii, Ramsay a raportat că nu a suferit nicio fractură sau răni majore, deşi a avut o vânătaie semnificativă pe trunchi. El a remarcat cu umor că vânătaia mare l-a făcut să arate ca un „cartof mov”.

 

În mesajul său, Ramsay şi-a exprimat profunda recunoştinţă faţă de chirurgii traumatologi, doctorii, asistentele şi personalul spitalului care au avut grijă de el, evidenţiind sprijinul lor excepţional pe parcursul recuperării sale. Cu toate acestea, el a subliniat importanţa purtării căştilor, îndemnând pe toată lumea, în special pe ceilalţi taţi, să acorde prioritate acestei măsuri de siguranţă, indiferent de lungimea sau costul călătoriei. El a subliniat că căştile sunt esenţiale nu doar pentru adulţi, ci şi pentru copii, chiar şi în călătorii scurte.

 

Experienţa personală a lui Ramsay i-a întărit pledoaria pentru utilizarea căştilor, împărtăşind cum accidentul a fost o amintire puternică a imprevizibilităţii unor astfel de evenimente. În ciuda experienţei sale ample ca ciclist, maratonist şi triatlonist, Ramsay a recunoscut necesitatea de a purta întotdeauna o cască pentru siguranţă.

 

Concluzionând videoclipul său, Ramsay a transmis urări de bine pentru o Ziua Tatălui sigură şi plăcută urmăritorilor săi, subliniind lecţia critică din experienţa sa: importanţa vitală a purtării căştii. Mesajul său serveşte drept avertisment şi amintire despre paşii simpli, dar esenţiali, pe care oamenii îi pot face pentru a se proteja pe ei şi pe cei dragi în timpul mersului cu bicicleta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].