Incident la un centru de detenţie din Rusia. Ostaticii au fost eliberaţi, agresorii au fost împuşcaţi

Imaginea articolului Incident la un centru de detenţie din Rusia. Ostaticii au fost eliberaţi, agresorii au fost împuşcaţi

Incident la un centru de detenţie din Rusia. Ostaticii au fost eliberaţi, agresorii au fost împuşcaţi

Forţele speciale ruse i-au eliberat pe cei doi gardieni ai închisorii. Totodată, trupele de intervenţie i-au împuşcat pe cei şase deţinuţi, legaţi de gruparea militantă Statul Islamic, care au provocat incidentul din Rostov, anunţă presa rusă citată de Reuters.

Primele informaţii arată că unii dintre bărbaţi au fost condamnaţi pentru infracţiuni de terorism şi au fost acuzaţi de afiliere la gruparea militantă Statul Islamic, care şi-a revendicat responsabilitatea pentru un atac terorist asupra unei săli de concerte din Moscova în luna martie.

Deţinuţii au reuşit să rupă gratiile unei celule şi să coboare mai multe etaje cu o frânghie, înainte de a-i lua ostatici pe paznici. În timpul negocierilor, ei au cerut să le fie asigurată ieşirea din închisoare. Trupele ruse au decis să ia cu asalt unitatea şi i-au împuşcat pe cei care au provocat incidentul. Nimeni nu a fost rănit în timpul operaţiunii, au anunţat autorităţile ruse.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].