O femeie din SUA, condamnată din greşeală pentru crimă, a stat 43 de ani după gratii

Imaginea articolului O femeie din SUA, condamnată din greşeală pentru crimă, a stat 43 de ani după gratii

O femeie din SUA, condamnată din greşeală pentru crimă, a stat 43 de ani după gratii

Un judecător a stabilit că femeia în vârstă de 63 de ani este nevinovată şi a dispus eliberarea ei în termen de 30 de zile. Totuşi, procurorii pot contesta decizia, potrivit Sky News.

Femeia a fost condamnată în 1980 în timp ce primea tratament psihiatric. Ea a avut o serie de declaraţii contradictorii în timpul anchetei privind moartea violentă a unei tinere.

De asemenea, se pare că anchetatorii nu au analizat suficient faptul că un poliţist în vârstă de 22 de ani a încercat să folosească cardul de credit al femeii ucise în ziua în care a fost găsit cadavrul. Acum, în baza noilor dovezi, judecătorul a constatat că probele îl leagă direct pe poliţist de crimă şi de locul crimei.

În trecut, poliţistul a fost suspect şi a fost audiat. El a fost concediat din Poliţie din cauza unei investigaţii pentru efracţie şi fraudă în asigurări şi a murit în 2015.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].