Un producător de electrocasnice din Italia îşi extinde operaţiunile în România

De’Longhi anunţă că şi-a extins operaţiunile de producţie din România pentru a contrabalansa poziţia dominantă pe care anterior China o avea în portofoliul său, potrivit ZF.

Imaginea articolului Un producător de electrocasnice din Italia îşi extinde operaţiunile în România

Un producător de electrocasnice din Italia îşi extinde operaţiunile în România

Producătorul de electrocas­nice De’Longhi, ce deţine pe plan local mai multe unităţi de fabricaţie, spu­ne că a fost importantă dezvolta­rea operaţiunilor din România pentru a contrabalansa poziţia dominantă pe care o avea China în portofoliul grupului.

„Avem fabrici în China, Italia şi România. Faptul că avem producţie în Europa de Est (România – n.red.) ne-a permis să ne diversificăm platfor­ma industrială, mai exact să restabilim echilibrul în producţie, după ce anterior China fusese dominantă“, spun oficialii grupului într-un raport.

Ei adaugă că operaţiunile de pro­ducţie din China au asociate o serie de riscuri, de la cele macroeconomice, la fluctuaţia puternică a forţei de muncă şi la dificultatea în a găsi oameni.

Grupul italian deţine local două fabrici şi urmează să o inaugureze curând pe cea de-a treia. În afară de România, producătorul de electrocasnice mai are fabrici în Italia şi China.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].