Zeci de mii de gălăţeni rămân fără apă timp de 24 de ore

Imaginea articolului Zeci de mii de gălăţeni rămân fără apă timp de 24 de ore

Zeci de mii de gălăţeni rămân fără apă timp de 24 de ore

Aproximativ jumătate din oraşul Galaţi rămâne marţi fără apă. Serviciul va fi oprit la ora 8.00 şi nu va funcţiona până miercuri dimineaţă. În total sunt 24 de ore fără apă pentru blocurile, abonaţii casnici, agenţii economici şi instituţiile dintr-o mare parte a oraşului, inclusiv din zona centrală.

Gălăţenii au fost sfătuiţi să-şi facă rezerve de apă. Pentru situaţii deosebite, societatea Apă Canal va pune la dispoziţie cisterne cu apă. O cisterna fixă va fi amplasată în Piaţa Centrală, iar cisternele mobile vor fi trimise pe teren în funcţie de solicitări, cu prioritate către instituţii sanitare şi socio-culturale, au anunţat reprezentanţii companiei.

Apa se opreşte deoarece în oraş se desfăşoară o amplă lucrare de modernizare la staţia de pompare. Valoarea investiţiei este de peste 15 milioane de lei, iar lucrarea se desfăşoară în etape.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].