Autorităţile franceze anunţă că au dejucat un plan de atac asupra unui stadion folosit pentru Jocurile Olimpice

Autorităţile din Franţa au anunţat că au dejucat un atac care viza unul dintre stadioanele de fotbal folosite pentru Jocurile Olimpice din această vară, scrie Sky News.

Imaginea articolului Autorităţile franceze anunţă că au dejucat un plan de atac asupra unui stadion folosit pentru Jocurile Olimpice

Autorităţile franceze anunţă că au dejucat un plan de atac asupra unui stadion folosit pentru Jocurile Olimpice

Forţele de securitate au arestat un tânăr de 18 ani din Cecenia în oraşul Saint-Etienne, a declarat ministrul de interne Gerald Darmanin.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul pregătea un atac asupra stadionului Geoffroy-Guichard din Saint-Etienne.

Acesta este unul dintre stadioanele care vor fi folosite pentru turneul de fotbal al Jocurilor Olimpice.

Jocurile Olimpice de la Paris vor avea loc între 26 iulie şi 11 august şi se vor desfăşura în condiţii de securitate sporită. Există preocupări considerabile în materie de securitate în jurul ceremoniei de deschidere, care va reuni peste 100 de lideri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].