STIRI DE ULTIMA ORA | AFACERI | INDUSTRIE | EDUCATIE | POLITICA | SPORT | ECONOMIE | METEO | SANATATE | CULTURA | TEHNOLOGIE | SHOWBIZ | ACTUALITATI | 24 / 7 PRO NEWS

TERMENI SI CONDITII

DATE DE CONTACT

E-mail: [email protected]

Adresa de corespondenta: Bulevar Mihajla Pupina 10A – I/12, Belgrad, Serbia

UTILIZAREA SITE-ULUI / ACCEPTAREA CONDITIILOR

Accesarea, vizitarea sau folosirea site-ului  https://247pronews.com implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea lor.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continutul al website-ului este proprietatea Detinatorului si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al Detinatorului a oricaror elemente regasite in site, cu exceptia utilizarii in scopuri comerciale, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta prin e-mail la adresa [email protected]

DESCRIEREA SERVICIILOR

247pronews.com pune la dispozitie informatiile cuprinse in cadrul website-ului strict in scop informativ general si nu garanteaza exactitatea lor. Informatiile sunt puse la dispozitia dvs. in mod gratuit si nu presupune o contraprestatie din partea dvs.

ABONAREA/DEZABONAREA

Prin introducerea adresei dvs. de e-mail in cadrul sectiunii “Aboneaza-te” sunteti de acord cu primirea periodica a newsletterelor, cu caracter informativ general, precum si cu prelucrarea de catre detinatorul website-ului a datelor dvs. personale colectate.

Pentru a va dezabona din lista noastra si a nu mai primi comunicari viitoare, va rugam sa accesati linkul de dezabonare regasit in partea de jos a newsletterului primit.

Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul nostru din Bucuresti, Bulevardul Basarabia nr. 96B, Spatiul Comercial nr. 1, parter, Biroul nr. 1, sector 2.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

247pronews.com nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web. 247pronews.com nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul niciunui material prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata coroborate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 Aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date,  247pronews.com are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Ce date colectam?

Colectam urmatoarele tipuri de date personale:

(a) informatii despre calculatorul dumneavoastra si despre vizitele dumneavoastra si modulul de folosire a acestui website, cum ar fi IP-ul dumneavoastra, localizarea geografica, tipul de browser folosit, durata vizitei si numarul de pagini vizitate;

(b) informatii pe care ni le oferiti dumneavoastra pentru abonarea la newsletter-ul Site-ului, si anume adresa de e-mail.

Scopurile colectarii datelor sunt:

(a) administrarea siteului web;

(b) imbunatatirea experientei dumneavoastra de browsing prin personalizarea siteului;

(c) a permite utilizarea serviciilor disponibile pe site;

(d) a va trimite comunicari de uz general (non-marketing);

(e) sa reactionam la intrebari si plangeri ale dumneavoastra sau despre dumneavoastra, in legatura cu siteul web.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de abonare declarati ca acceptati ca adresa dvs. de e-mail sa fie incluse in baza de date a 247pronews.com si va dati acordul expres ca aceasta sa fie stocata, utilizata si prelucrata de catre 247pronews.com, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre 247pronews.com, afiliatii si colaboratorii acestora pentru a va transmite comunicari cu caracter general si informativ referitoare la alte website-uri administrate de catre acelasi operator.

Vom utiliza datele cu caracter personal numai in scopul pentru care le-am colectat, cu exceptia cazului in care consideram in mod rezonabil ca trebuie sa le utilizam pentru alte motive si scopuri, iar acele motive si scopuri sunt compatibile cu scopul original.

In cazul in care trebuie sa utilizam datele cu caracter personal intr-un alt scop, vom notifica persoana vizata si  vom explica baza legala care ne permite sa facem acest lucru.

Securitatea datelor

Am implementat masuri de securitate adecvate pentru a impiedica pierderea accidentala, utilizarea sau accesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal intr-un mod neautorizat, modificarea sau divulgarea acestora.  In plus, limitam accesul la datele cu caracter personal acelor angajati, agenti, antreprenori si altor terti care au nevoie sa le cunoasca in scopul desfasurarii afacerilor. Acestia vor prelucra datele cu caracter personal numai conform instructiunilor noastre si sunt supusi unei obligatii de confidentialitate.

Am implementat proceduri pentru a trata orice incalcare de date cu caracter personal suspecta si  vom notifica persoanele vizate si orice autoritate de reglementare aplicabila cu privire la o incalcare in cazul in care suntem obligati legal sa facem acest lucru.

Durata de prelucrare a datelor cu caracter personal este cuprinsa intre data la care v-ati exprimat consimtamantul in acest sens si data pana la care scopul identificat mai sus va fi indeplinit ori pana cand va veti exprima dreptul la stergerea datelor si dreptul de opozitie la prelucrare.

Informatii de dezabonare

Pentru a va dezabona din lista noastra si a nu mai primi i viitoare, va rugam sa accesati linkul de dezabonare regasit in partea de jos a newsletterului.

Precizam faptul ca datele dvs. nu vor fi transferate in afara Uniunii Europene si daca vom face acest lucru va vom obtine consimtamantul in prealabil si vom oferi garantii suficiente.

Prin citirea prezentelor Termeni si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, si anume:

  • Solicitarea accesului la datele cu caracter personal (cunoscute drept „solicitare de acces la date cu caracter personal”). Acest lucru permite persoanei vizate sa primeasca o copie a datelor cu caracter personal pe care le detinem şi sa verifice ca le prelucram in mod legal.
  • Solicitarea corectarii datelor cu caracter personal pe care le detinem. Acest lucru permite persoanei vizate sa corecteze orice date incomplete sau inexacte pe care le deţinem, deşi este posibil sa avem nevoie sa verificam acuratetea noilor date care ne sunt furnizate.
  • Solicitarea stergerii datelor cu caracter personal. Acest lucru permite persoanelor vizate sa ne solicite stergerea sau eliminarea datelor cu caracter personal in cazul in care nu exista un motiv bun pentru care sa continuam prelucrarea acestora. Acestea au de asemenea dreptul de a ne solicita ştergerea sau eliminarea datelor cu caracter personal in cazul in care si-au exercitat cu succes dreptul de a se opune prelucrarii (vezi mai jos), in cazul in care este posibil sa va fi prelucrat informatiile in mod ilegal sau in cazul in care ni se solicita stergerea datelor  cu caracter personal pentru a respecta legislatia locala. Cu toate acestea, este posibil sa nu putem respecta intotdeauna solicitarea de stergere din motive juridice specifice care vor fi notificate, daca este cazul, la momentul solicitarii.
  • Obiectarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal in cazul in care ne bazam pe un interes legitim (sau pe cele ale unui tert) şi exista ceva in situatia particulara care determina persoana vizata sa sa obiecteze prelucrarii din acest motiv, intrucat acest lucru are un impact asupra drepturilor si libertatilor sale fundamentale.
  • Solicitarea restrictiei de prelucrare a datelor  cu caracter personal. Acest lucru permite persoanei vizate sa ne solicite suspendarea prelucrarii datelor cu caracter personal in urmatoarele situaţii: (a) in cazul in care doreste sa stabileasca exactitatea datelor; (b) in cazul in care utilizarea noastra a datelor este ilegala, insa persoana vizata nu doreste sa le stergem; (c) in cazul in care persoana vizata are nevoie sa pastram datele, chiar daca nu mai avem nevoie de acestea, intrucat doreste sa stabileasca, sa exercite sau sa apere revendicari juridice; sau (d) persoana vizata a obiectat cu privire la folosirea de catre noi a datelor sale, dar avem nevoie sa verificam daca avem motive legale imperative pentru a le folosi.
  • Solicitarea de portabilitate a datelor cu caracter personal pentru persoana vizata sau un tert. Vom  furniza datele persoanei vizate catre aceasta sau unui tert pe care l-a ales, datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod obişnuit. Acest drept se aplica numai pentru informaţiile automate asupra carora persoana vizata si-a dat consimtamantul initial pentru ca noi sa le putem utiliza sau in cazul in care am utilizat informatiile pentru a executa un contract cu aceasta.
  • Retragerea consimţamantului in orice moment in care ne bazam pe consimtamant pentru prelucrarea datelor  cu caracter personal. Cu toate acestea, acest lucru nu va afecta legalitatea niciunei prelucrari efectuate inainte ca persoana vizata sa-si retraga consimţamantul. In cazul in care persoana vizata isi retrage consimtamantul, este posibil sa nu putem furniza anumite produse sau servicii catre aceasta.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa Bucuresti, Bulevardul Basarabia nr. 96B, Spatiul Comercial nr. 1, parter, Biroul nr. 1, sector 2, va puteti exercita, in mod gratuit, drepturile de mai sus.

LEGEA APLICABILA. LITIGII

Legea aplicabila este legea romana. Pentru orice conflict aparut intre Detinatorul siteului si Utilizatorii website-ului se va incera o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil intr-un termen de 30 zile, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul Detinatorului website-ului

Daca o persoana vizata considera ca nu ne-am indeplinit vreuna dintre obligatiile stabilite de lege cu privire la datele cu caracter personal aceasta are dreptul  sa depuna o plangere in acest sens la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP(www.dataprotection.ro, [email protected]). Cu toate acestea, am aprecia sa ne fie acordata sansa de a rezolva preocuparile dumneavoastra inainte de a va adresa autoritatilor competente, prin urmare va rugam sa ne contactati pe noi in prima instanta.

DISPOZITII FINALE

247pronews.com isi rezerva dreptul de a-si modifica politica si conditiile de utilizare a website-ului fara o notificare prealabila.