Finala Ligii Campionilor, Real Madrid – Borussia Dortmund, sâmbătă, la Londra

Real Madrid, de 14 ori câştigătoare a competiţiei, porneşte ca favorită împotriva echipei germane care a terminat pe locul cinci în Bundesliga în acest sezon, scrie BBC.

Cu toate acestea, Ancelotti – cel mai de succes manager al competiţiei, cu patru titluri- ştie că nimic nu este garantat.

„O finală de Liga Campionilor este cel mai important meci şi cel mai periculos. Trebuie să ai puţin noroc, să joci bine şi să nu cobori niciodată garda, dar când ajungi într-o finală succesul este atât de aproape încât începi să te îngrijorezi”, a spus el.

Dortmund va aborda această partidă cu o stare de spirit asemănătoare cu cea din 1997, când a fost, de asemenea, un mare outsider înainte de a învinge Juventus cu 3-1 în finala de la Munchen.

Antrenorul principal Edin Terzic a declarat:: „Suntem fericiţi că suntem aici, dar suntem aici pentru a câştiga. Nu vii aici pentru a juca o finală, ci pentru a o câştiga. Vrem să ţinem acel trofeu în mâinile noastre”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].