Fostul căpitan al lui Real Madrid, Nacho, a semnat cu clubul Al-Qadsiah din Saudi Pro League

Fundaşul spaniol Nacho a devenit cel mai recent nume mare din fotbalul european care se mută în Saudi Pro League, alăturându-se nou-promovatei Al-Qadsiah după o şedere de 23 de ani la Real Madrid.

Al-Qadsiah, cu sediul în Khobar, care a câştigat Liga Saudi First Division în 2023-24 pentru a urca în primul eşalon, a anunţat joi înregimentarea lui Nacho.

Fotbalistul în vârstă de 34 de ani a ajuns la Real în 2001 ca jucător de tineret şi a debutat pentru prima echipă în 2011. El a câştigat şase titluri de Liga Campionilor pe Santiago Bernabeu, precum şi patru titluri LaLiga şi două Copa del Reys.

Nacho se va alătura noului său club după campania Euro 2024 a Spaniei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].